Този сайт има ограничена поддръжка за вашия браузър. Препоръчваме да преминете към Edge, Chrome, Safari или Firefox.

2023 е Вашата специална година!

Перфектният подарък съществува

Разгледай продуктите
 
 
NEW COLLECTION
 
 
 
NEW COLLECTION
 
 
 
EXCLUSIVE
 
 
 
EXCLUSIVE
 
 
 
EXCLUSIVE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EXCLUSIVE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EXCLUSIVE
 
 
 
 

Елегантни лайфстайл продукти за планиране, декор и подаръци

~ лайфстайл бранд, който въплъщава класическа елегантност, естетика и артистичност

Планерът е уникален! Толкова е красив отвътре и отвън!

A.M. Планери

Чашата е чудесна! Вие също сте невероятни!

Вашият стил е уникален! Абсолютно очаквах да го харесам наживо, толкова, колкото харесвам публикациите ви. Продължавайте да правите все така добри и качествени продукти. Препоръчвам REMINDART на всеки приятел за неговия офис или дом.

КК Чаши

Изключително нежен и пленяващ дизайн! Поздравления, много се гордея, че има брандове като вашия!

PK БРАНДБЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В БЪЛГАРИЯ
За всички поръчки над 100лвВИСОКА СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ
100% сигурност при плащане с карти благодарение на платформата Stripe100% ЗАЩИТА ПРИ СЪРФИРАНЕ
Активен SSL сертификат за максимална сигурност на данните виКАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ, ЛЮБОВ И ОТДАДЕНОСТ
при обработването и изпращането на всяка поръчка

Елегантни продукти с креативен дизайн

В нас има много повече от това, от което реално се възползваме. Затова моментите, в които оставаме със себе си и изразяваме мислите си на лист хартия, са изключително ценни. Колекцията REMINDART от уникални дизайнерски планери, бележници, химикалки, рамки за снимки, ароматни свещи и други канцеларски продукти имат за цел да ви дадат безкрайно пространство за вашите специални мисли. Преобразете вашия дом или офис в място, изпълнено с уникален стил, вдъхновение и любов в малките детайли.

Уникален дизайн с вдхъхновяващо послание

Дизайнерски планери с уникален дизайн, стилни тефтери, бележници, ароматни свещи и аксесоари за бюро със силни послания за позитивен начин на живот и визия за бъдещето. Всеки продукт от REMINDART е създаден с конкретна цел да превърне вашето ежедневие в пълноценно и обогатяващо пътуване, където всичко става живо и значимо.

Пътешествие на вдъхновение и радост

Планирай дневните задачи и месечните цели ефективно и със стил. Дизайнерските планери REMINDART са богати на полезни напомняния, практически идеи и специално място за вашите цели, график и задачи. Комбинирането на всички тези характеристики с елегантния дизайн е това, което създава магията. Всичко, от което се нуждаете, е широко отворено съзнание, желание за нови преживявания и осъзнаване, че е възможно да постигнете целите си с отдаденост и последователни усилия.

Концепция, създадена с любов

Съчетани заедно, нашите комплекти от дизайнерски планери и тетрадки, химикали с надпис, ароматни свещи и рамки за снимки, аксесоари за дома и офиса и др. излъчват още по-силно усещане за вдъхновение и елегантност. Те са перфектният подарък и допълнение към офиса или дома на всеки любител на декора, със силно вдъхновяващо послание, съчетано с изключителен дизайн.