This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

WOMEN'S DAY ❤️ Special promo code for 20% off on selected items - YOUINSPIRE

за нас

REMINDART е създаден през 2017 г. от двама мечтатели с предприемачески дух, които силно преследват целта си да създадат елегантен лайфстайл бранд, който има целенасочваща и обогатяваща мисия. Стремеейки се да се възползват максимално от дните си в продуктивна и пълноценна атмосфера, намират вдъхновението и дават живот на REMINDART - концепция, предлагаща вдъхновяващи и елегантни продукти. Днес те включват дизайнерски планери, тетрадки, аксесоари, ароматни свещи и други продукти за дома и офиса, които имат за цел да повдигат настроението, да помогнат за проследяване на цели и постижения и, най-важното, да напомнят да живеем живот с положителен и насочен към бъдещето поглед.

Нашата мисия

Мисията на REMINDART се изразява в повече от това да показва креативност чрез елегантния дизайн на продуктите. Истинската цел е да ви вдъхновява, мотивира и да ви подтикне към това да откриете смисъл и любов в това, което правите. Създаваме всеки продукт с конкретна цел, така че да трансформира ежедневието ви в пълноценно и обогатяващо пътуване, където всичко придобива смисъл и живот.

REMINDERS

Наричаме продуктите ни “reminders”. Защо? Защото тази дума има дълбоко значение и описва една от основните цели на REMINDART. В едно забързано ежедневие, проследяването и прогресирането към поставените цели може да стане трудно или намиране на мотивация за нови начинания в професионален и личен план. Точно затова тези reminders са винаги до нас - за да поддържат връзката с нашите желания и да ни помогнат да останем фокусирани върху тях, за да продължим пътя си към живота, към който се стремим.

Join our community

We promise to inspire you with special selection of ideas every time.

.

CONTACT US

We would love to hear from you!